Nachtwerkgever van het jaar

2016Vind je dat je eigen organisatie constructieve maatregelen neemt om o.a. de veiligheid en het comfort tijdens de nachtdiensten te verhogen? Heeft jouw organisatie oog voor het welzijn en de gezondheid van werknemers die nachtelijke uren presteren?

In het kader van de Nacht van de Arbeid organiseert Stichting Time Design de verkiezing ‘Nachtwerkgever van het Jaar 2016’. Organisaties die op een bijzondere manier aandacht besteden aan nachtarbeid kunnen genomineerd worden voor deze verkiezing.

In aanloop naar de Nacht van de Arbeid kunnen werknemers hun werkgever opgeven voor deze verkiezing. De jury kiest uit de nominaties vervolgens de winnaar die volgens hem de titel verdient. Tijdens de Nacht van de Arbeid van 30 april op 1 mei wordt de prijs uitgereikt. Medewerkers van Time Design trekken dan ‘s nachts het land in om de winnende organisatie in het zonnetje te zetten. Deze organisatie mag een jaar lang de titel ‘Nachtwerkgever van het Jaar’ dragen en zowel de nachtwerkgever als de nachtarbeiders ontvangen een leuke attentie.

De titel van nachtwerkgever van het jaar ging in 2013 naar Sherpa.
Nachtwerkgever van het jaar 2014 is Universitair Medisch Centrum Groningen.

Ook in 2015 werd de verkiezing weer georganiseerd. Dit jaar mag zorginstelling Norschoten zich Nachtwerkgever van het Jaar noemen.


Je kunt hieronder een organisatie nomineren voor de verkiezing van 2016.

De uiterste datum waarop inzendingen bij ons binnen moeten zijn is 25 april 2016.

Nomineer nu jouw werkgever

Alle inzendingen worden voorgelegd aan een deskundige jury welke een eerste selectie van organisaties zal maken. In dit kader zal de voorzitter van de jury contact opnemen met het Hoofd Personeelszaken en/of Algemeen Directeur om aanvullend vragen te stellen. Met wie kan de jury in dit geval contact opnemen? Geef hieronder s.v.p. de gegevens op.

Laat hier jouw gegevens achter:

Deel dit: